Förkortingar!

Ibland så använder jag förkotningar ni som inte förstår här står det vad dom betyder:
(L)=Hjärta
Tbx=Tillbaka
Kmr=Kommer
Elr=Eller
WTF=Whata fuck
Thx=Thanks
Brb=Be right back
Och många flera teken men jag kommer inte på flera.
Men Haaj dåh!

Haha...

Min kompis bah:
(\_/)
(O.o)
(><)
"Jag förstår dej"

Tack Gubben!!!

I dag var ingen speciel dag. Allt var nästan som vanligt. Ja förutom att vi fick sluta tidigare. Dfr tackar jag Gubben (Tommas) i kvicken. Tack för att vi fick sluta tidigare...

Läskit!!!

Asså det här var så jävla läskit. En natt vakna jag kl:12:00 typ och så helt plötsligt säts kranen i köket på. Jag tänkte att det var min mamma elr ngn men så stängs inte den där jävla kranen av. Så jag går upp och går ut i köket och så rinner vattnet sen så bara börjar den droppa sen så stängs kranen av. Sen kmr min mamma bakom mej och skrämmer mej men inte med flit och frågar vfr jag e uppe vid den här tiden. Jag sa att den dära kranen var på men hon bah: Nej jag skulle ha vaknat då. Sen jag bah: Men du vaknade ju. Sen sa hon inget mera. Men istälet för att gå och läga mej sat jag och titta på en film.

Neej och HJÄLP mig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag vill inte börja skollan på måndag. Man måste bara göra läxor, gå upp tidigt på morgonen och en massa mera saker som jag inte vill göra. MITT LIV E FÖRSTÖRT HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sorry

Förlåt att jag inte har skrivit så mkt jag har haft väldigt mkt att göra och eftersom det e påsklov så har jag haft det lite gööt här hemma xD men jaja Haaj dåh!

Min "frukost"

Idag när jag vakna så sat jag mig vid datan. Sen sa min pappa att vi skulle äta frukost. Jag frågade: "pappa kan vi äta toast till frukost?" Då svarar pappa: "nej vi har frukost bröd hemma". Sen äter vi. Jag tror inte att ni bryr er men skit samma hade tråkit :P. Meh haaj dåh!

The Rabbit!!!

__♥♥♥♥_____________________
_♥♥___♥♥___________________
_♥♥___♥♥_________♥♥♥♥______
_♥♥___♥♥_______♥♥___♥♥♥♥___
_♥♥__♥♥_______♥___♥♥___♥♥__
__♥♥__♥______♥__♥♥__♥♥♥__♥♥
___♥♥__♥____♥__♥♥_____♥♥__♥
____♥♥_♥♥__♥♥_♥♥________♥♥_
____♥♥___♥♥__♥♥____________
___♥___________♥___________
__♥_____________♥__________
_♥____♥_____♥____♥_________
_♥_______o_______♥_________
_♥_____=___=_____♥________
___♥_____W_____♥__________
_____♥________♥____________
_______♥♥♥♥♥♥______________

Min "dag"

Idag har jag haft det ganska tråkit. Jag har inte gort nånting förutom att spela antingen på "X Box 360"  elr på "datan". Men jaja taff skit sånt e livet ( iaf i mitt liv :P ) Haaj dåh

X Box 360

Jag har spelat lite på våran "X Box 360" det var kul om ni undrar vad jag spela så var det lite olika som "Halo 3" och "Guitar Hero 3" och mkt mera pallar inte skriva upp dom :P men Haaj dåh! nu ska jag hitta på nåt kul.

Movie Time :D

Nästan varge dag så ser jag på film det kan vara blod, skräk, komidi och mkt mera. I går såg vi " Wathmen" idag ska vi se " Madagaskar 2". Men Haaj dåh

Har inte kunat skriva :(

Förlåt att jag inte har skrivit så mkt har haft mkt att göra. Men jag ska lägga upp några musik video och "Happy Tree Friends" klipp. Men ska städa lite nu Haaj dåh!!!

Hemma hos gudmor Camillish!!! och förberedning för att gå men vet ej om jag vill gå :S

Jag ska hem snart jag har vart hos min "gudmor" och ätit middag. Jag har haft det jätte skoj <33. Vi spelade "triominos". Jaja men Haaj dåh!

"Alice in the wonderland"

I dag var jag och såg på "Alice i underlandet". Men den var inte i 3D :( men den var bra iaf :). Jag såg den med min gudmor "Camilla" och min mamma. Jag tycker du ochså ska se den, iaf om du gillar "Johnny Depp" ( han ehat makaren ).
Men haaj dåh!


RSS 2.0