KOMMENTERA!!!

Kommentera människor!!! Jag vill läsa "kommentarer" så skriv några om ni inte vet vad ni ska skriva skriv bara nåt :P Jaja haaj dåh :)


Jag har ätit nu ;)

Nu har jag precis ätit nu. Det var gott jag åt "kyckling, ris och sås" (bearnaise). Det var det jag åt.


Happy Tree Friends


Mina kusiner!!!

Jag saknar dom så mkt kan dom inte vara hära hela tiden... Dom e bara BÄST!!! Jag vill beskriva dom mer men kan ejj jag har annat att göra nu.

"HERON CITY"

I dag var jag på "HERON CITY" och bowla med min familj. Jag vann inte :( men Jag hade riktit kul :) sen spelade vi lite spel i spel hallen.Sen ått jag mat fast hemma då :) Jaja jag ska göra lite saker nu men jag skriver mer i morgon ;)

Bara TRÅK!!!

Jag har längtat efter att sitta vid datan nu får jag det. Jag blev glad men jag vet inte vad jag ska göra. Jag har de så tråkit!!! Därför sitter jag och skriver deta. Jaja jag ska inte dra ut det på er som läser. Men vi ses ;)

David Guetta-Sexy Bitch


Happy Tree Friends


Ghost Whisper

Idag när jag kom hem så satt jag på TV'n. Jag tittade på "Ghost Whisper". När det var slut så gick vi ner till
centrum och åt på McDonalds.

Rosa händer

Det här är en spök historia som man får kalla kårar av den är hämskt läskig läs den om du vågar men var försiktig det kan hända just dig efter som du läser den.
Nu ska ni få läsa berätelse.
Det var en gång en flicka som hete Molly. Hon älskar musik. En dag när hon skulle till centrum med sin mamma så sa maman:
- Du kan gå och köpa en skiva. Men kom till torget sen.
Men Molly hörde bara att hon kunde gå och köpa en skiva men inte att hon skulle vänta vid torget för hon hörde inte när hon skruvat upp volymen. Molly går till musik afären men allt e utsolt. Men det finns två skivor en som heter Baby Borne och Rosa händer. Så klart väljer hon Rosa händer för den ser så cool ut det e två rosa händer med stängda ögon på. Sen går hon fram till kassan och lägger upp CDN. Då säger kassörskan:
- Åh nej inte en till. Men vad du en gör så lysna inte på den ensam.
Men Molly hör inte så hon slänger upp en femtiolapp. Molly går raka vägen hem. Hon öppnar dören och går in. Hon sätter sig genast i soffan. Hon stopar in den nya CDN och lysnar. Så här går låten:
Rosa händer ser en flicka, Rosa händer ser en rosa tröja, Rosa händer ser ett dockhus. Presic då ordet "dockhus" kommer så öppnas ögonen på CD- skivan's fodral. Sen forseter låten:
Rosa händer närmar sig, Rosa händer stryper dig.
Plötsligt så känner hon händer  runt halsen. det enda hon hinner se är två Rosa händer. Sen e hon död. Senare när mamman kommer hem blir hon förskrekt... Glad och ropar:
- Enkligen ett liv utan snor ungar. Haha jag skoja att hon blev inte glad. Ingen vet vad som hännde men jag vanar dig det e en sann historia. Det var min kompis som beräta den hära berätelse för mig. Molly's mamma blev liv rädd och ringde polisen. Det är därför jag skriver deta alla ska ha rätt att få veta och att bli varnade för...ROSA HÄNDER!!!

Jag är så trött!!!

Jag är trött men jag kan inte somna om :(. Vilket stör mig väldigt mycket. Men nu ska jag försöka somna om igen ;).


Min dag

Jag har vart i centrum. Det var roligt :). Jag fikade med min mamma på det nya caf'et mitt i mot "Panduro Hobby". Jag ska äta nu ses ;)


God morgon!!!

Nu ska jag till skolan :( det ska bli så tråkit jag vill vara hemma och ta det lungt och äta godis X) Det skulle vara skönt. Jaja jag måste gå nu ses sen ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0